Vill du synas lokalt eller nationellt med DOOH?

Med en mängd marknadsplatser över hela Sverige kan vi erbjuda dig lokal eller nationell annonsering inom både print och digitala plattformar.S kicka en förfrågan via formuläret här! om du vill veta mer.

Digital annonsering lokalt eller nationellt

Vi erbjuder även digital annonsering i kassalinjen på Willysnätet i hela Sverige. Lokalt syns du på Willys i Solberga/Strängnäs med ett månatligt flöde på 60 000 kvitton/månad. Vi hjälper dig med att producera den rörliga filmspoten om du inte har eget material. 
Vi erbjuder även digitala annonser på motorvägsskärmar i hela Sverige. De närmaste lokalt finns i Eskilstuna på två olika platser.

Digital annonsering i kassalinjen

En marknadsplats med stora flöden människor som köra för att betala sina varor. Här finns TV-skärmarna placerade strategiskt i linje med kassören på en höjd som loggar de köande att följa annonsinslagen. Med ca 140 visningar/dag/skärm i varje butik ger det annonsören en av marknadens billigaste annonsytor att bygga varumärke eller annonsera sin kampanj på.

Jag vill veta mer!

Annonsera på LED efter motorvägarna

Med LED efter våra motorvägar annonserar enkelt allt från kortare kampanjer till årsvis med en mediplan som bygger på olika inslag för varje enskild vecka. Detta är en effektiv annonsyta att synas på både lokalt och nationellt för stora flöden bilister som passrerar dagligen. Du når bredd mot både engångspassager till pendlare som möter ditt budskap dagligen. 

Jag vill veta mer!