FoodTruck Magazine 2024

I år fyller eventet 10 år och det ska firas i dagarna tre. Mellan 19–21 juli kommer både gamla och nya truckar tillbaka Mariefred. Redo för den Nordiska Mästerskapen i FoodTruck är alla truckar tävlingssugna till max.

Detta år satsar vi på att skapa ett "matigare" magasin är tidigare. Är det 10-årsjubileum så är det! Det kommer bli dubbelt så stort som förra året, både i format och omfång.

Visst vill du vara med och synas i detta positiva sammanhang? Vi erbjuder både betalda samarbeten i form att att vi gör en artikel/reportage om din verksamhet alternativt traditionell annonsering om du vill marknadsföra dina tjänster eller produkter.

I formuläret nedan ser du de olika alternativen på publicitet. Du kan antingen skicka in en förfrågan via formuläret och välja vilket alternativ du är intresserad av. Du kan givetvis också bara skicka in formuläret om du vill veta mer om att synas i detta sammanhang.

Magasinet produceras av oss på AdTrain AB på uppdrag av företagarföreningen iMariefred.nu.

Vi vill ha all annonsbokning klar senast 15 juni för att hinna sätta ihop ett bra magasin och för att du ska få en så optimal annons som möjligt, innan den ska gå till tryck.

Här kan du ladda ner annonsprislistan i PDF-format om du vill kika på den i lugn och ro.

Kontakta oss

Välj fil Ändra